Vi erbjuder personlig träning på alla Fysikens Gym i Göteborg


Varje samarbete är unikt då träningen är just "personlig", men i regel börjar det hela med att vi bokar en tid för ett första möte där vi sätter ramarna för vårt arbete ihop


Vår metodik är individcentrerad, vilket innebär att vi lyssnar på och ser just dig och dina ambitioner, önskemål och frågor som det mest centrala i samarbetet


Vi ser möjligheter där andra ser problem


Vi jobbar lösningsorienterat där många andra ger upp eller blir osäkra


Lång erfarenhet av både egen träning samt tränarskap innebär att vi behärskar många träningsformer och metoder, detta låter oss bygga det upplägg som är vad just du behöver


För att boka tid med oss, samt läsa mer om oss som tränare följ länkarna nedan:


Emil Edmars presentation
https://www.fysiken.nu/sv/tjanster/personlig-traning/emil/

Boka med Emil Edmar
https://getguineapig.com/collections/fysiken/products/emil-edmar-personlig-traning


Björn Månssons presentation
https://www.fysiken.nu/sv/tjanster/personlig-traning/bjoern/

Boka med Björn Månsson
https://getguineapig.com/collections/fysiken/products/bjorn-mansson-personlig-traning

Sagt om oss:

-Sedan jag kom till  Q&A på Fysiken har jag fått rätt teknik på övningar men också fått coachning hur jag ska rehaba min axel. Tack vore dom är min axel nu idag frisk! Dessutom har jag fått mer styrka och kondition vilket märks i min dans. Jag flyger när jag gör mina moves:) Q&A är bäst!! Bästa tränarna!!!

 

___

-Q&A är extremt kunniga inom vad de gör. De har förståelse för olika sporter och vad som i styrketräning översätts bra i utförandet av huvudsporten (i mitt fall simning). Efter att ha följt QA program har jag förbättrat mig enormt styrkemässigt vilket har varit en stor fördel för mig i vattnet. Jag tackar QA till stor del för min comeback.

___

-Starting lifting with Q&A was a game changer for me. My program was designed for my needs as a swimmer. Not only we focused on developing a base strength but we also worked on my weaknesses to reach a balanced and healthy body. After completing the program, I felt the benefits in the water right away and beat many of my personal bests.

___

On top of the personally designed strength program that Q&A develops, the personal trainers show a true interest in your athletic development. This is not one of those “quick fix” to look good and be bigger, it is about being a better athlete by training smart and hard.”

___

Jag har tränat med Q&A i lite över 1 år. På den tiden så har min styrka mer än fördubblats, jag har blivit rörligare och tränat bort skador. Detta hade inte varit möjligt på egen hand.

___

-Jag drabbades av stora problem med axlarna där jag under långa perioder inte ens kunde lyfta armarna över axelhöjd. Detta felsöktes av Q&A och de kunde tämligen omgående lokalisera problemet. Jag har fått hjälp med ett rehabiliteringsprogram med allt från små avancerade övningar till rena styrkeövningar. Jag känner att jag nu är på rätt väg i min träning och rehabilitering.”

___

“Q&A har med sin breda kunskap och sitt stora engagemang fått rejäl fart på min styrke- och teknikutveckling. Deras vilja att hjälpa och vägleda motiverar mig otroligt mycket. Nu tränar jag mot nya mål som jag tidigare inte trodde var möjliga för mig att uppnå.”

___

“Jag har tränat på gym mer eller mindre intensivt i tjugo år. Kört lite styrka efter ett program som någon på gymet satt ihop. Några spinningpass. Sprungit ibland.
Trots regelbunden träning 3-4 gånger i veckan under alla dessa år har kilona smugit sig på, inte minst efter två graviditeter.
Sedan ett halvår tillbaka kör jag nu regelbundet ett personligt styrkeprogram som Emil på Q&A satt ihop för mig.
Plötsligt rasar kilona bort och jag känner mig starkare, smidigare och vackrare (?) på ett sätt jag inte gjort sedan 80-talet.
Träningsprogrammet har även gjort att jag blivit mycket bättre i min artrosdrabbade höft, något man normalt inte ska kunna träna bort.
Den assistans och det engagemang som jag fått från Emil och Q&A är helt ovärderligt och har avsevärt höjt min livskvalitet.
Mitt mål nu är att kunna göra en äkta pull up till min 50-års dag och det känns inte onåbart.
Jag kommer fortsätta träna som jag gör nu så länge jag bara kan och om jag är äldst på alla crossfit-pass, så kommer jag se det som en merit.
Join the movement - du kommer inte att ångra dig!
___

“Jag har tränat med Q&A i tre år, ända sedan jag var tretton. Mina träningsprogram har alltid varit välplanerade och jag har alltid fått bra coachning, men det bästa med Q&A är gemenskapen, det är alltid någon i gymmet man känner och som kan hjälpa en med ens träning, om det är att vara “spotter” eller filma en video på något lyft man gör.
___

“Q&A har under många år hjälpt mig att bli en mer konkurrenskraftig basketspelare och har genom en grym gemenskap förändrat min inställning till gymmet. Eftersom man hela tiden blir starkare och starkare så får man motivation att fortsätta och det är det som gör Q&A så grymt!”

____

“Q&A, och framförallt Emil, har hjälpt mig att ta mig fram i min judokarriär. Inte bara genom att vara kunnig inom just judo, utan även med sin kunskap om styrketräning och hur det kopplas samman med idrott. Jag har fått väldigt nyttig individuell hjälp som gett mig en starkare kropp för att kunna klara av de fysiska kraven min idrott ställer. Även när jag råkat ut för akuta skador inom judon har jag fått anpassade program som hjälpt mig att hålla mig så toppad jag kunnat vilket har gjort judoträningen och återgången till full träning mycket enklare och mindre riskfylld. Jag har inte bara fått hjälp med att hitta, justera och stärka upp mina svagheter utan även med att hitta mina styrkor och optimera dem.”

___

 

-Q&A får fram starka atleter. Styrka, bra teknik och rörlighet är ett måste för att kunna prestera i tävlingar. Men det blir mycket flåsträning också, och det är det jag måste jobba på mest. Vi får väldigt bra coachning och varje träningspass är både asjobbigt och asroligt!